تبلیغات
وبلاگ شر - آموزش تهیه شیرینی کوکی شکری برای عید نوروز

طرز تهیه کوکی شکری : 1. در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

آموزش تهیه شیرینی کوکی شکری برای عید نوروز

طرز تهیه کوکی شکری برای ایام عید

تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان خنک شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم برای کوکی شکری :

 کره آب شده  2/3 پیمانه
شکر ¾ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
 نمک ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد کامل دو پیمانه
* رویال آیسینگ به مقدار لازم
رنگ غذای قهوه ای به مقدار لازم
پاستیل سفید به مقدار لازم
اسمارتیز قرمز به مقدار لازم
اسمارتیز قهوه ای به مقدار لازم

طرز تهیه کوکی شکری :
1. در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.

3. آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

4. به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.

* رویال آیسینگ
مواد لازم برای رویال آیسینگ:

 پودر قند 450 گرم
 پودر مِرینگ 3 قاشق غذاخوری
 پتاسیم بی تارترات نصف قاشق چایخوری
 آب گرم  نصف پیمانه
یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه رویال آیسینگ :
1. در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.

منبع مطلب :

http://www.topnaz.com/


  • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
آخرین پست ها

آنچه از جوشکاری باید بدانیم: انواع جوشکاری ، انواع الکترودها ، طریقه و محل استفاده و .............دوشنبه 15 تیر 1394

جدیدترین بازی های hd برای گوشی های آندروید..........چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394

عکس بدل محمد رضا شاه در تهران! ..........یکشنبه 23 فروردین 1394

نحوه تهیه گوشت کبابی مزه دار شده با سس سویا ..........یکشنبه 23 فروردین 1394

عکسهای جدید بازیگران در شبکه های اجتماعی-فروردین-۹۴ ..........یکشنبه 23 فروردین 1394

زمان واریز یارانه فروردین ۹۴ ..........شنبه 22 فروردین 1394

تلاش نمایندگان مجلس برای تصویب طرح توقف حج عمره ..........شنبه 22 فروردین 1394

عکسهای فیلم خانه دختر معرفی بازیگران و داستان ..........شنبه 22 فروردین 1394

عکسهای جدید هنرمندان و بازیگران با مادرانشان / ویژه سال ۹۴ ..........شنبه 22 فروردین 1394

عکسهای جدید سیاوش خیرابی عکسهای جدید سیاوش خیرابی..........سه شنبه 18 فروردین 1394

عکس شیک ترین ست های لباس زیر زنانه ۹۴ ..........سه شنبه 18 فروردین 1394

عکس پسرهای زیبای ایرانی ..........سه شنبه 18 فروردین 1394

مدلهای جدید شلوار زنانه دخترانه ۹۴ ..........سه شنبه 18 فروردین 1394

خاطرات هنرمندان و بازیگران از تکالیف نوروزی دوران دانش آموزی ..........شنبه 15 فروردین 1394

عکسهای جدید پریناز ایزدیار در سال ۹۴ ..........شنبه 15 فروردین 1394

همه پستها